danmark-cleandanmark-clean

Ejendomsservice

Stabilitet, ansvarlighed og grundighed er nogle af vores nøgleord, der kendetegner vores ejendomsservice.

Dancleaning hjælper både inde og ude, også ved akutte behov, f.eks. i form af fjernelse af skimmelsvamp eller insektbekæmpelse.

Vores medarbejdere er altid motiverede folk, som kommer ud til jer. Vi stræber efter, at medarbejderforhold er altid i orden. Vi tager hensyn til miljøet, og sørger for at I får en høj og ensartet kvalitet.

Vi sørger for, at ejendomsservicen er behovstilpasset. Vi laver en gennemtænkt serviceplan, evaluerer løbende, budgetoptimerer og sender kun erfarne og kompetente folk ud til jer.

Vi skræddersyer vores tilbud til dig således at der er match mellem behov og ydelser. Hvis der skulle opstå akutte behov, agerer vi med kort varsel og effektivt.

Trappevask

Vi udfører en grundig og miljøvenlig trappevask med stabile medarbejder til en konkurrencedygtig pris. Vi er bedre kendt for at holde på vores aftaler og for vores stabile medarbejdere, der leverer en ensartet, høj kvalitet hver gang. Vores samarbejdspartnere er ejendomsselskaber, ejerforeninger samt bolig- og andelsboligforeninger.

Hos Dancleaning gør vi meget ud af, at beboerne/gæsterne ser forskellen. Derfor stræber vi hos os, at det ikke blot er trappetrinene, der skal være rene, men hele opgangen. For at sikre den høje og ensartet kvalitet, sørger vi for en fast medarbejder tilknyttet jeres ejendom.

Vaskeri kontor mv.

 Vi udfører effektiv rengøring af travle rengøringskrævende beboervaskerier. For at holde dem pæne og brugervenlige leverer vi en ensartet kvalitetsrengøring, samt hovedrengøring hvert år. Vi tager os også af rengøring af beboerlokaler, viceværtkontorer, mødelokaler og de køkken- og toiletfaciliteter, der ofte knytter sig til.

Hovedrengøring af trapper

 Dancleaning tilbyder hovedrengøring som supplement til den ugentlige eller hver anden uge trappevask. Når der foretages helårligt eller efter aftale en omfattende hovedrengøring i trappeopgangene opnås en markant øget renhedsoplevelse hos beboerne.

Vi tilpasser selvfølgelig hovedrengøringen til hver enkelt kunde.

Hovedrengøringen vil typisk indbefatte bundgående rengøring af vægge top til bund, lamper, skilte balustre og gelændere, samt ekstra dybtgående vask af trappetrin og rengøring af sparkeflader.